Teekkarilaulajat 30 vuotta – ole mukana menossa

Miehen ikään päässyttä kuoroa juhlitaan monin menoin, joista tärkeimpänä mainittakoon kevään 2013 juhlakonsertti Lauantaina 27.4. Perinteiseen tapaan kutsumme ilonpitoon mukaan vanhat laulajat eri aikakausilta haistelemaan nykypäivän Teekkarilaulajien menoa ja kertomaan menneistä. Kuten eräskin laulaja jokunen vuosi sitten asian ilmaisi – TL polttomerkki pysyy vaikka sitä kuinka liottaisi vuosien virrassa.

Juhlavuoden valmistelut on aloitettu ja tärkeät päivämäärät sekä konserttiohjelmisto ovat valmiina. Teekkarilaulajien keskustelualkueelle on avattu juhlavuodelle oma osionsa, ”TL 30v”, jonka alta löytyvät tarpeelliset tiedot koko vuoden ohjelmasta, itse juhlakonsertista sekä juhlavuoden keskustelulla pyhitetty viestiketju.

Keskustelufoorumi: www.teekkarilaulajat.fi/forum

Mikäli sinulla on jo tunnukset, niin kirjaudu keskustelualueelle ja liity mukaan tekemään Teekkarilaulajien suuresta juhlavuodesta entistä parempi! Jos sinulla ei ole tunnuksia niin voit rekisteröityä foorumille ylläolevan linkin kautta. Rekisteröityminen on helppo ja nopea toimenpide.

Muista myös laittaa sana kiertämään, ettei keneltäkään mene ohi näin upea tilaisuus! Olemme avanneet myös LinkedIn:iin Teekkarilaulajat-ryhmän, jonka kautta voit kätevästi kutsua entisiä ja nykyisiä Teekkarilaulajia mukaan juhlavuoden rientoihin.

Puheenjohtaja Petteri Westerholm, Venus #145
Juhlavuosivastaava Ville Hietanen, Matu #135