Oletko sitä mieltä, että kultakurkkusi soveltuu kaljan litkimisen ohella muuhunkin? Otamme joukkoomme jatkuvasti uusia nousevia kykyjä ja tulevia tähtiä. Ensijaisesti tosin etsimme niitä, jotka ovat kiinnostuneet kuorolaulusta ja hyvästä meiningistä. Jos siis olet tottunut laulamaan suihkussa ja haluat opiskeluaikanasi kokea muutakin kuin luentosalien tunnelmaa, älä jää yksin suihkuun seisomaan vaan tule esittelemään ääntäsi ja nauttimaan omasta sekä muiden laulusta.

Kuorolauluharrastuksessa ei sinänsä ole mitään häpeällistä. Pikemminkin päinvastoin: Se pitää keuhkot virkeinä ja edesauttaa hapenottokyvyn kehittämistä. Kuorolaulu on huomattavasti suositeltavampaa kuin tupakinpoltto tai polkupyörien varastaminen. Sen lisäksi, että kuorolaulaja saa nauttia yhteenkuuluvaisuuden tunnetta kaikkien maailman muiden kuorolaulajien kanssa, hänen sävelkorvansa tavallisesti kehittyy ajan mittaan, mikä onkin yleensä tarpeen. Eipä ihme jos tämän mainion harrastuksen harrastajat joskus yksin kammioissaan hypähtävät iloisesti peilin edessä, paukauttavat kämmeniään vastakkain ja hihkaisevat riemullisesti: hip,hoo!

– Markus Kajo

Liittyminen Teekkarilaulajiin on valinta, jota ei tarvitse katua! Helpoiten pääset mukaan saapumalla harjoituksiimme maanantaisin alla olevan taulukon mukaisesti. Seuraa kalenteriamme. Mikäli sinulla on kysyttävää Teekkarilaulajista niin ota rohkeasti yhteyttä.

Harjoitusaikataulu

PäiväPaikka
ma 7.2.Yo-Auditorio
ma 14.2.1316
ma 21.2.Yo-Auditorio
ma 28.2.1316
ma 7.3.Yo-Auditorio
ma 14.3.1316
ma 21.3.Yo-Auditorio
ma 28.3.1316
ma 4.4.Yo-Auditorio
ma 11.4.1316
ma 18.4. (date might change because Easter)Yo-Auditorio
25.4.1316

[instagram-feed num=8 cols=4]